Αρχική Προτάσεις Αγοράς Δαχτυλομικρούληδες, τα παιχνίδια που βοηθούν τη μάθηση

Δαχτυλομικρούληδες, τα παιχνίδια που βοηθούν τη μάθηση

ΔαχτυλομικρούληδεςΤα εκπαιδευτικά παιχνίδια της INTE*LEARN εκτός από διασκεδαστικά είναι και πολύ εκπαιδευτικά. Στόχος τους να ενισχύσουν τη γνωσιακή διαδικασία με ευχάριστο τρόπο και να εξασκήσουν τις βασικές δεξιότητες.

Η INTE*LEARN, πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών εφαρμογών, επιδιώκοντας να καλύψει τις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες του αγοραστικού κοινού στον εκπαιδευτικό τομέα, κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο του 2009 δύο νέες, ενδιαφέρουσες σειρές εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τους «Δαχτυλομκρούληδες» και το «Πάω Δημοτικό».
Τα προγράμματα αυτά:
• Είναι ειδικά σχεδιασμένα από επιστημονικές ομάδες έτσι ώστε να διασφαλιστεί η καταλληλότητά τους για τις ηλικιακές ομάδες στις οποίες απευθύνονται.
• Παρέχουν τη δυνατότητα αυτόνομης χρήσης από παιδιά.
• Έχουν πολυμεσική προσέγγιση (ανθρώπινη φωνή, animation, ήχος, μουσική) που δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον μάθησης.
• Εμπλουτίζουν και υποστηρίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

Σειρά «Πάω Δημοτικό»
• Απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού.
• Αποτελείται από έξι εκπαιδευτικά προγράμματα -ένα για κάθε τάξη του δημοτικού σχολείου - τα οποία λειτουργούν επικουρικά στη σχολική διδασκαλία.
Στόχος: να βοηθήσει τα παιδιά σε κάθε ημερήσιο μάθημα να κατανοήσουν τη θεωρία, να μελετήσουν παραδείγματα και να λύσουν ασκήσεις, προκειμένου να εμπεδώσουν τη διδακτέα ύλη όλων των μαθημάτων του σχολείου.
Δείτε περισσότερα : Πάω Α, Πάω Β, Πάω Γ, Πάω Δ, Πάω Ε

Σειρά Δαχτυλομικρούληδες
• Απευθύνεται σε μαθητές προσχολικής ηλικίας.
• Αποτελείται από δύο προγράμματα, καθένα από τα οποία εστιάζει σε διαφορετικά θέματα.
Στόχος: να βοηθήσει τα παιδιά μέσα από διασκεδαστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια να αποκτήσουν γνώσεις και να εξασκήσουν βασικές δεξιότητες.

INTE*LEARN E.Π.Ε
Αγν. Στρατιώτου 46
176 73 ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνα επικοινωνίας
+30 210 95 91 853
+30 210 95 77 664
+30 210 95 91 810
Fax:
+30 210 95 72 098

info@intelearn.gr
www.intelearn.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.