Αρχική Νέα Δείξτε τη Φροντίδα σας για τα παιδιά

Δείξτε τη Φροντίδα σας για τα παιδιά

Οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που πηγαίνουν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ν. Ηρακλείου Αττικής έχουν συστήσει ένα σύλλογο που αποδεικνύεται πολύ δραστήριος, δίνοντας άριστο παράδειγμα και σε αντίστοιχους άλλους.
Με την ευκαιρία λοιπόν της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και καθώς κάποια προβλήματα αναφορικά με την υγεία εξακολουθούν να πανικοβάλλουν όλους τους γονείς, ο Σύλλογος «Φροντίδα» ανέλαβε την πρωτοβουλία να οργανώσει μία εκδήλωση, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, στις 19:00, όπου η παιδίατρος, διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κα Αναστασία Μπαρμπούνη, θα σας ενημερώσει για τη νέα γρίπη καθώς και για άλλα επίκαιρα παιδιατρικά ζητήματα.

Όλοι οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν τη συνέλευση, να ενημερωθούν και να λύσουν τις απορίες του, γιατί οι παιδικοί σταθμοί είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών.

Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ν. Ηρακλείου,
Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 19:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.