Αρχική Νέα Δείτε σήμερα στην TV

Δείτε σήμερα στην TV

Το σημάδι της φάλαιναςΔευτέρα 11 Ιανουαρίου και στις 20.00 και 21.00 το βράδυ εντοπίσαμε δύο πολύ ενδιαφέροντα προγράμματα στην τηλεόραση της ET1.
Στις 20.00 προβάλλει τη σειρά ντοκιμαντέρ "Η Ιστορία της NASA". Αρχειακό υλικό και αυθεντικά αρνητικά κινηματογραφικών πλάνων μάς ταξιδεύουν στην ιστορία της NASA, η οποία ιδρύθηκε στις 29 Ιουλίου του 1958 από την αμερικανική κυβέρνηση και άνοιξε νέους δρόμους στην εξερεύνηση του διαστήματος, αλλά και τις επιστημονικές ανακαλύψεις.
Σήμερα παρακολουθούμε βήμα βήμα πώς από τις δοκιμές, η NASA περνάει στην επιτυχημένη έκβαση του προγράμματος GEMINI και ακολούθως στην κατάκτηση της Σελήνης.Το ντοκιμαντέρ η «Ιστορία της NASA» προβάλλει μέσα από μια διαφορετική ματιά έναν αξιοθαύμαστο οργανισμό καθώς και την αναζήτηση του ανθρώπινου γένους να κατανοήσει το Σύμπαν.

Αμέσως μετά, στις 21.00, η ταινία για όλη την οικογένεια, "Το σημάδι της Φάλαινας".
Η μικρή Πάι χάνει την μητέρα της και το δίδυμο αδερφό της, την ώρα του τοκετού. Ο πατέρας της, που είναι καλλιτέχνης και γιος του αρχηγού της φυλής, απογοητευμένος που δεν απέκτησε γιο, εγκαταλείπει την Πάι, ακόμη βρέφος, με τον παππού και τη γιαγιά της.

Είδος: Ξένη ταινία - Δράμα, Οικογενειακή

Διάρκεια: 101 λεπτά

Έτος: 2002

Σκηνοθέτης: Niki Caro

Παίζουν: Keisha Castle-Hughes , Rawiri Paratene , Vicky Haughton , Cliff Curtis , Grant Roa , Mana Taumaunu , Rachel House , Taungaroa Emile , Tammy Davis , Mabel Wharekawa


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.