Αρχική Νέα Δείτε την Αθήνα στις 360°

Δείτε την Αθήνα στις 360°

Οι πανοραμικές σφαιρικές φωτογραφίες της "Epoca Libera" αλλάζουν όσα ξέραμε για τη φωτογραφία. Όχι μόνο κλείνουν σε μια φωτογραφία όλη την εικόνα ενός δρόμου, ενός κτιρίου, ενός μνημείου αλλά το κάνουν με τέτοια καλλιτεχνική αισθητική που μας αφήνουν άναυδους. Αν και οι φωτογραφίες της "Epoca Libera" είναι 360° όταν τις βλέπεις έχεις την εντύπωση ότι είναι και τρισδιάστατες. Αξίζει να τις δείτε και να τις θαυμάσετε.

Όπως αναγράφει ο δημιουργός στο http://epocalibera.blogspot.gr/ θεωρεί τον εαυτό του ερασιτέχνη φωτογράφο και η ζωή του εξελίσσεται μέσα από τις φωτογραφίες του. "Οι φωτογραφίες μου είναι ο καθρέφτης της ψυχής μου. Άλλωστε, η φωτογραφία είναι ένα μεγάλο σχολείο για μένα, που με βοηθά να κατανοήσω τον κόσμο. Ναι,μου αρέσει η φωτογραφία, αλλά δεν είμαι σίγουρος ανη φωτογραφία με αγαπάει το ίδιο. Αυτό είναι κάτι που θα ξέρω μόνο από τις αντιδράσεις σας".
Πάρτε μια πρώτη γεύση απολαμβάνοντας τη θέα από τη γέφυρα του Calatrava.
Calatrava pedestrian bridge in Athens


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.