Αρχική Uncategorized «Δεν τους κάνουν; Μας κάνουν!» στη Θεσσαλονίκη (29/4)

«Δεν τους κάνουν; Μας κάνουν!» στη Θεσσαλονίκη (29/4)

Με το σύνθημα «Δεν τους κάνουν; Μας κάνουν!» την Κυριακή 29 Απριλίου από τις 12:00 έως τις 15:00 ο Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ομάδα «GiveTheKids» διοργανώνει εκδήλωση για παιδιά έως 5 ετών στην αυλή του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Άνω Τούμπας, επί της οδού Ολυμπίας 10. Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σε ένα περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά, περιλαμβάνει θεατρική παράσταση, ομαδικά παιδικά παιχνίδια, εμφάνιση ταχυδακτυλουργού και άλλα δρώμενα.
Ζητούμενο της ομάδας «Give the Kids» είναι να συγκεντρώνει ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια που κάποια παιδιά τα χάρηκαν και τώρα τα παραχωρούν σε άλλα παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Για το λόγο αυτό καλούνται οι γονείς να φέρουν στην εκδήλωση ρούχα, παιχνίδια, βιβλία-παραμύθια και άλλα παιδικά αντικείμενα τα οποία δεν χρειάζονται πλέον, προκειμένου η ομάδα «Give the Kids» να τα προσφέρει σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Γιατί για κάποιες οικογένειες τίποτα δεν είναι αυτονόητο.

Παράκληση: Γράφετε σε χαρτάκι όνομα, φύλο και ηλικία για τα οποία προορίζονται αυτά που χαρίζετε. Και φυσικά να είναι καθαρά, πλυμένα, σιδερωμένα!

Πού: Στην αυλή του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Άνω Τούμπας, Ολυμπίας 10, στην Άνω Τούμπα.
Πότε: Κυριακή 29 Απριλίου 2012, 12:00-15:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.