Αρχική Νέα Δημιουργικό 2ήμερο στην γκαλερί Μαυρομιχάλη 55

Δημιουργικό 2ήμερο στην γκαλερί Μαυρομιχάλη 55

Η φωτογραφική γκαλερί Μαυρομιχάλη 55, η ομάδα κουκλοθεάτρου και αφήγησης παραμυθιού Φτουξελευτερία και η Lomographic Society σας προσκαλούν εργαστήριο “lomography reuse me” που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της φωτογραφικής έκθεσης “ Earth is Calling Lomography” το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010 στις 12:30.
Με αφορμή ένα πορτρέτο που θα τραβηχτεί κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου και χρησιμοποιώντας υλικά και εργαλεία της Lomography (και όχι μόνο), αλλά και τις εικόνες που θα παρουσιάζονται στο πλαίσιο της έκθεσης, κάθε παιδί θα επαναχρησιμοποιήσει ήδη υπάρχουσες φωτογραφίες, θα δημιουργήσει ένα μικρό σενάριο και φυσικά θα διασκεδάσει φτιάχνοντας ή μάλλον ξαναφτιάχνοντας από την αρχή το πορτρέτο του.

Πότε: 27 Νοεμβρίου 2010 lomography reuse me
Πού: Εργαστήριο κατασκευής και θεατρικού παιχνιδιού με αφορμή την τέχνη της φωτογραφίας
Ώρα έναρξης: 12:30 / Διάρκεια: 90 λεπτά
Ηλικία συμμετεχόντων: 5-12
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά
Κόστος: 10 ευρώ
Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 55, Εξάρχεια. Αθήνα, Tηλ. επικοινωνίας: 6974713655

Επίσης, η φωτογραφική γκαλερί Μαυρομιχάλη 55, η ομάδα κουκλοθεάτρου και αφήγησης παραμυθιού Φτουξελευτερία και η φωτογράφος Χρύσα Τσοβίλη σας προσκαλούν εργαστήριο “Παίζω με το Τοπίο, μεσ’ το Τοπίο” που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της φωτογραφικής έκθεσης “Τοπία μέσα στο Χρόνο” την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 στις 12:30. Με αφορμή τις εικόνες της έκθεσης, εικόνες τοπίων που απεικονίζουν πως θα φαινόταν ο κόσμος που ζούμε σήμερα εκφρασμένος μέσα από αναφορές στο κίνημα του ρομαντισμού, αλλά και ζωγραφικούς πίνακες εκφραστών του συγκεκριμένου κινήματος, κάθε παιδί θα χρησιμοποιήσει κάποιες από τις εικόνες σαν υλικό για τη δημιουργία ενός έργου τέχνης (κολάζ), θα δημιουργήσει ένα μικρό σενάριο και φυσικά θα διασκεδάσει εισχωρώντας στον παραμυθένιο κόσμο του ρομαντισμού.

Πότε: 28 Νοεμβρίου 2010 στις 12:30 – Παίζω με το Τοπίο, μεσ’ το Τοπίο
Που: Εργαστήριο ζωγραφικής - κατασκευής και θεατρικού παιχνιδιού με αφορμή την τέχνη της φωτογραφίας
Ώρα έναρξης: 12:30 / Διάρκεια: 90 λεπτά
Ηλικία συμμετεχόντων: 5-12
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά
Κόστος: 10 ευρώ
Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 55, Εξάρχεια. Αθήνα, Tηλ. επικοινωνίας: 6974713655


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.