Αρχική Βιβλία Δημιουργώντας Αφθονία με το Φένγκ Σούι

Δημιουργώντας Αφθονία με το Φένγκ Σούι

  Για την Λίλλιαν Του, που γνωρίζει σε βάθος το Φενγκ Σουι, η αφθονία δεν αφορά μόνο την απόκτηση χρημάτων-περιλαμβάνει όλα εκείνα τα πράγματα που εμπλουτίζουν και δίνουν νόημα στη ζωή μας. Προσφέροντάς μας τις καλύτερες τεχνικές του Φενγκ Σουι της Ανατολής, μαζί με οραματισμούς, μάντρα, διαλογισμούς και άλλες πρακτικές, μας δείχνει πως θα εξασφαλίσουμε την αφθονία σε οκτώ βασικούς τομείς της ζωής:
Υλικά αποκτήματα, σχέσεις, οικογενειακή ζωή, υγεία, αναγνώριση, προσωπική ανάπτυξη, φήμη, επιτυχία.
Αυτό το ασυνήθιστο βιβλίο μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή: σας δείχνει πως να γίνετε περισσότερο ευαίσθητη στον κόσμο γύρω σας και πως να εξασφαλίσετε την ευτυχία και την αφθονία που αξίζετε.

Συγγραφέας: ΤΟΥ ΛΙΛΙΑΝ
Εκδόσεις: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 Τιμή: 21,00€


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.