Αρχική Uncategorized Διήμερο Φεστιβάλ Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Πειραιά (15-16/6)

Διήμερο Φεστιβάλ Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Πειραιά (15-16/6)

Τα μικρά παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών του Πειραιά καλωσορίζουν με τον δικό τους τρόπο το καλοκαίρι, σε ένα λιλιπούτειο άκρως καλοκαιρινό διήμερο φεστιβάλ με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.
Η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, (15 Ιουνίου), είναι αφιερωμένη στον Ελληνικό Κινηματογράφο. Σκηνές από ταινίες που άφησαν εποχή, που μεγάλωσαν μαζί τους γενιές και γενιές Ελλήνων, τραγούδια που τραγούδησαν και τραγουδούν μικροί και μεγάλοι θα ακουστούν από τα παιδιά των παιδικών σταθμών. «Η αρχόντισσα και ο αλήτης», «Η Αλίκη στο ναυτικό», «Γοργόνες και μάγκες», «Κέρκυρα – Κέρκυρα», «Λατέρνα – φτώχεια και φιλότιμο». Η δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ (16 Ιουνίου), έχει ως θέμα : «Ελλάς, Ήλιος και Θάλασσα». «Ο Ήλιος ο ηλιάτορας», «Μεγάλοι Έλληνες συνθέτες γράφουν», «Ναυτάκια», «Μια Ελλάδα φως», «Η Γοργόνα ταξιδεύει τον μικρό Αλέξανδρο» και άλλα πολλά που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι, στο «Βεάκειο» θέατρο.

Πού: Βεάκειο Θέατρο
Πότε: Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Ιουνίου


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.