Αρχική InfoMommy Νέα Διαγωνισμός διηγήματος από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Διαγωνισμός διηγήματος από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Γιορτάζοντας δέκα χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του τον Μάρτιο 2001, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», σε συνεργασία με το περιοδικό «Διαβάζω», διοργανώνει διαγωνισμό διηγήματος με θέμα «Ταξίδι στον Αέρα» («Journeys by Air»).

Από τις 29 Μαρτίου ως τις 28 Ιουνίου 2011, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα διηγήματά τους -στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα- στο περιοδικό «Διαβάζω» (Χαριλάου Τρικούπη 38, 106 80, Αθήνα) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: taxidistonaera@gmail.com.

Τα διηγήματα θα αξιολογήσει κριτική επιτροπή την οποία απαρτίζουν οι λογοτέχνες Κώστας Μουρσελάς, Θανάσης Βαλτινός, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Αργυρώ Μαντόγλου και Γιώργος Ξενάριος.

Θα ανακοινωθούν έξι νικητές στον διαγωνισμό (τρεις για το ελληνικό διήγημα και τρεις για το αγγλικό), οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα ταξίδι για δύο άτομα και το διήγημά τους θα δημοσιευθεί στο περιοδικό «Διαβάζω» και στο περιοδικό του αεροδρομίου «2board».

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο 2011.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών (εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εταιρεία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ) και να υποβάλουν ένα και μοναδικό διήγημα έκτασης έως 2.000 λέξεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το «Ταξίδι στον Αέρα», καθώς και αναλυτικά οι όροι συμμετοχής υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΔΑΑ (www.aia.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα του «Διαβάζω» (www.diavazo.gr)


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.