Αρχική Νέα Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών

Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών

Τα παιδιά παίρνουν χρώματα και ζωγραφίζουν τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112

Το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Οικογενειακό Περιοδικό Kid's Fun, διοργανώνει Διαγωνισμό Ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών, με θέμα τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112.

Στόχος του Διαγωνισμού είναι να ενημερωθούν Γονείς και Παιδιά για τον αριθμό 112. Να μάθουν σε τι ακριβώς χρησιμεύει και πότε μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν.

Φτιάξτε τη δική σας ζωγραφιά με αφορμή το 112 και στείλτε το έργο σας έως τις 22/05/2012 στη διεύθυνση:

Περιοδικό Kid’s Fun: Γαρυφάλλων 39 & Κρανιάς 1, Γέρακας 15344

Τα έργα θα αξιολογηθούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης στην οποία μεταξύ άλλων συμμετέχουν: η Ευρωβουλευτής κα Συλβάννα Ράπτη, η εικονογράφος κα Βασιλική Λαμπίτση, ο ζωγράφος κος Ανδρέας Κοντέλης και ο Πρόεδρος Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου κος Βαγγέλης Ηλιόπουλος, και θα επιλεγούν τα καλύτερα.

Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με τη βράβευση των καλύτερων έργων, σε εκδήλωση στις αρχές Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής
www.kidsfun.gr
www.europarl.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.