Αρχική Νέα Διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού για μαμάδες και μπαμπάδες από τις εκδόσεις Μέθεξις

Διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού για μαμάδες και μπαμπάδες από τις εκδόσεις Μέθεξις

Αν έχετε ξοδέψει άπειρες ώρες μέχρι να διαλέξετε το κατάλληλο παραμύθι για το παιδί σας, αν απογοητευτήκατε τελικά διαβάζοντάς το, αν σκεφτήκατε ότι εσεις θα μπορούσατε να γράψετε κάτι καλύτερο, οι εκδόσεις Μέθεξις σας δίνουν την ευκαιρία να υλοποιήσετε τις ιδέες σας, προσκαλώντας σας να γράψετε το δικό σας παραμύθι. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει έως 2 παραμύθια, τα οποία έχει γράψει ο ίδιος ή σε συνεργασία με τον σύντροφό του. Τα κείμενα του διαγωνισμού θα πρέπει να σταλούν σε ηλεκτρονική μορφή στο info@metheksis.gr με την ένδειξη ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ή ταχυδρομικώς σε ψηφιακή μορφή (CD) στη διεύθυνση Εκδόσεις Μέθεξις, Καρόλου Ντηλ 27, 54623,Θεσσαλονίκη μέχρι τις 19 Απριλίου. Τα κείμενα θα πρέπει να είναι έκτασης το λιγότερο 1500 λέξεων. Τα παραμύθια πρέπει να είναι πρωτότυπα και να μην έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν. Οι συγγραφείς διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα των έργων τους. Το καλύτερο παραμύθι θα εικονογραφηθεί και θα εκδοθεί από τις Εκδόσεις “Μέθεξις”. Το δεύτερο καλύτερο παραμύθι θα μετατραπεί σε e-book και θα αναρτηθεί στο site των εκδόσεων. Η παρουσίαση των βραβευμένων παραμυθιών θα γίνει στο πλαίσο εκδήλωσης που θα οργανωθεί από τις Εκδόσεις “Μέθεξις” σε χώρο και χρόνο που θα καθορίσουν οι τελευταίες. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας των Εκδόσεων “Μέθεξις” μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζεται από τους Νίκο Πιλάβιο, συγγραφέα, σκηνοθέτη, παραγωγό ραδιοφώνου, τηλεόρασης και κινηματογράφου, τη Νίκη Νικονάνου, επίκουρη καθηγήτρια μουσειοπαιδαγωγικής και τη συγγραφέα- φιλόλογο Ελένη Χριστοφοράτου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους διεξαγωγής του διαγωνισμού ανατρέξτε στην ιστοσελίδα των εκδόσεων www.metheksis.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.