Αρχική Περιβάλλον Διαγωνισμός "Green Party" στην Θεσσαλονίκη

Διαγωνισμός "Green Party" στην Θεσσαλονίκη

Οι οικολογικές δράσεις των πολιτών της Θεσσαλονίκης θα «κονταροχτυπηθούν» στο πλαίσιο του πράσινου διαγωνισμού "Green Party" που διοργανώνει η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 17 Μαίου και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 2 Ιουνίου στα πλαίσια του οποίου οι κάτοικοι του κεντρικού δήμου της πόλης θα κληθούν να παρουσιάσουν συγκεκριμένες ενέργειες βελτίωσης του οικολογικού προφίλ της πόλης. Όπως ανακοινώθηκε, οι συμμετοχές μπορούν να υποβάλλονται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.greenparty2011.gr, και τηλεφωνικά στον αριθμό 2310 535280.
Την Κυριακή 5 Ιουνίου, που είναι και η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, θα βραβευτούν με οικολογικά δώρα οι πιο ενδιαφέρουσες δράσεις από τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, σε εκδήλωση που θα γίνει στην πλατεία του Λευκού Πύργου. Η καλύτερη συμμετοχή θα βραβευτεί με μια αγριελιά, ενώ οι ενέργειες οικολογικής δράσης θα συνεχιστούν και μετά το τέλος του διαγωνισμού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.