Αρχική Νέα Διαδικτυακός τόπος εκπαιδευτικής τηλεόρασης

Διαδικτυακός τόπος εκπαιδευτικής τηλεόρασης

Ένα πραγματικά πολύ ωραίο site με οκολογική εκπαίδευση, ταινίες για τη μετανάστευση, ντοκιμαντέρ για τα ναρκωτικά, τη λαογραφία, την αρχαία ελληνική γραμματεία, την ποίηση, ταινίες για πιο μικρά παιδιά. Πού όλα αυτά; Στον ολοκαίνουργιο Διαδικτυακό Τόπο www.edutv.ypepth.gr ή www.edutv.gr του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης αναβάθμισης της Διεύθυνσης Εκπαιδευτικής ΡαδιοΤηλεόρασης του Υπ.Ε.Π.Θ., λειτουργεί επίσημα εδώ και λίγες μέρες -μετά από την ολοκλήρωση της πιλοτικής εφαρμογής- ο παραπάνω Διαδικτυακός Τόπος, που σκοπό έχει την άμεση πρόσβαση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων στις εκπαιδευτικές ταινίες της Δ/νσης Εκπ/κής ΡαδιοΤηλεόρασης.

Εκπαίδευση κατ' οίκον
Παράλληλα, έχει εκπονηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2 εβδομάδων, διάρκειας 3 ωρών καθημερινά, για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, ξεχωριστό για τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Το πρόγραμμα αυτό παρουσιάζει εκπαιδευτικά θέματα ποικίλης ύλης, που σχετίζονται με το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών (ΑΠΣ & ΔΕΠΠΣ) για παρακολούθησή τους σε περίπτωση υποχρεωτικής παραμονής μαθητών στο σπίτι, σύμφωνα με το ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για τη νέα γρίπη. Έχει δε εγκριθεί από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (ΠΙ) με θετικά σχόλια γιατί επεξεργάζεται τα εκπαιδευτικά θέματα με ευχάριστο και κατανοητό τρόπο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.