Αρχική Περιβάλλον Διαδραστική παιδική παρουσίαση του Αρκτούρου με animation

Διαδραστική παιδική παρουσίαση του Αρκτούρου με animation

Διαδραστική Παρουσίαση του ΑρκτούρουΟ Αρκτούρος είχε μια καταπληκτική ιδέα για να φέρει τα παιδιά κοντά σε θέματα που αφορούν το φυσικό περιβάλλον. Μια ηλεκτρονική παρουσίαση για τις δράσεις του με στόχο την ενημέρωση των παιδιών και την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα προστασίας της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος.
Μέσα από ευχάριστα κόμικ, φωτογραφίες άγριας ζωής αλλά και animation, τα παιδιά πληροφορούνται για το βιολογικό ρόλο της αρκούδας και του λύκου στο δάσος και γιατί είναι σημαντικό οι άνθρωποι να προστατεύουν την άγρια ζωή. Παράλληλα, εξοικειώνονται με όρους όπως η επιστημονική δράση στο πεδίο μέσω της οποίας συλλέγουμε δεδομένα για τα μεγάλα θηλαστικά που ζουν στις ορεινές περιοχές της χώρας μας, η περιβαλλοντική εκπαίδευση που κυρίως αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των μικρών παιδιών, η ευαισθητοποίηση του κοινού και οι τρόποι προστασίας της άγριας ζωής με έμφαση στην εκτροφή και παροχή γνήσιων ελληνικών ποιμενικών σκύλων στους κτηνοτρόφους.
Η παρουσίαση κλείνει με τις ιστορίες των 13 πρώην αιχμάλωτων αρκούδων που φιλοξενεί ο Αρκτούρος στο Καταφύγιο της Άγριας Ζωής στο Νυμφαίο. Τα παιδιά γνωρίζουν τις "τυχερές του πολέμου" Μπάρμπαρα, Μίσα, και Βέσνα τις πρώην αρκούδες χορεύτριες όπως ο Αντρέας και ο Γιώργος, αλλά και αυτές που ζούσαν κάτω από δύσκολες συνθήκες σε ζωολογικούς κήπους όπως η Κατερίνα και ο Μήτσος.
Για να προμηθευτείτε το CD της παρουσίασης επικοινωνήστε: Χαρούλα Κρομυάδου, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Αρκτούρου, 2310555920, hkromiadou@arcturos.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.