Αρχική Uncategorized "Διαδρομές με πυξίδα" στη Βιβλιοθήκη Μεταμόρφωσης τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

"Διαδρομές με πυξίδα" στη Βιβλιοθήκη Μεταμόρφωσης τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

Τον Ιούλιο και Αύγουστο πραγματοποιούνται εκδηλώσεις υπό τον τίτλο καλοκαιρινή εκστρατεία «Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη» από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεταμόρφωσης σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση Future Library και την υποστήριξη του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».


«Ελάτε μαζί μας, στη βιβλιοθήκη μας, για να παίξουμε, να φτιάξουμε τις δικές μας διαδρομές, να μοιραστούμε ιστορίες, ιδέες, το όραμά μας για καινοτομία και τη χαρά της ανακάλυψης. Διοχετεύστε τη φαντασία, τις ικανότητες και το κέφι σας στη βιβλιοθήκη και τις δράσεις της, ώστε να γίνει καταφύγιο δημιουργικότητας και μάθησης που αντηχούν παιδικά γέλια, θεατρικά παιχνίδια, εικαστικές δραστηριότητες, ταξίδια μέσα στην πόλη, βόλτες μέσα στα βιβλία, περιπάτους στην ιστορία της περιοχής...»

Η βιβλιοθήκη Μεταμόρφωσης δέχεται αιτήσεις των παιδιών από την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 και καθ' όλη τη διάρκεια της καμπάνιας. Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν και το κάθε παιδί μπορεί να δηλώνει συμμετοχή στη δράση που το ενδιαφέρει, είτε στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, είτε στο παρακάτω email: library@metamorfossi.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.