Αρχική InfoSchool Δημοτικό Διδασκαλείο Γαλλικής Γλώσσας και Πολιτισμού στην Έδρα

Διδασκαλείο Γαλλικής Γλώσσας και Πολιτισμού στην Έδρα

Η Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «Έκφραση» της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «Έδρα», που στεγάζεται στο Ίλιον ξεκινά ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα διδασκαλίας γαλλικής γλώσσας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8-12 ετών και περιλαμβάνει την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας στους μικρούς μαθητές καθώς και την γνωριμία και επαφή με τον γαλλικό πολιτισμό. Το πρόγραμμα διδασκαλίας είναι δομημένο και σχεδιασμένο ειδικά για τους μαθητές αυτής της ηλικίας και περιλαμβάνει ευχάριστο οπτικοαουστικό υλικό. Μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, τραγούδια και ενεργό συμμετοχή των μαθητών διδάσκεται η γραμματική και η γραπτή και προφορική έκφραση της γλώσσας. Η μέθοδος διδασκαλίας, παράλληλα με τα βιβλία, είναι εμπλουτισμένη με άφθονο υλικό από το διαδίκτυο (δραστηριότητες, παιχνίδια, διαδραστικές ασκήσεις, κείμενα-εικόνες για τον γαλλικό πολιτισμό).
Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα χρήσης αντίστοιχων παροχών και φιλοδοξεί να εμπνεύσει στους μικρούς μαθητές την αγάπη για αυτή την όμορφη γλώσσα και να τους οδηγήσει, μέσα από την γνώση της, στην απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων.

Κάθε Δευτέρα στις 18:00 - 19:30 μ.μ., στην Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «Έκφραση» (Φιλοκτήτου 85, Ίλιον).

Κόστος: 12 ευρώ/ μήνα
Ετήσια Εγγραφή: 10 ευρώ

Πληροφορίες – Εγγραφές - Ενημερωτικό υλικό: Μαριτίνα Κονταράτου Υπεύθυνη Πολιτιστικών Γαστούνης και Γουμενίτσης 14, Περιστέρι 12131 Τηλ/Φαξ: 210 5901243 (ώρες 11.00-17.00), κιν.: 6942056334 e-mail: arts.edra@gmail.com www.edra-coop.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.