Αρχική Νέα Διεθνές Παιδικό & Εφηβικό Φεστιβάλ Ταινιών 2min

Διεθνές Παιδικό & Εφηβικό Φεστιβάλ Ταινιών 2min

festivaltainionΑν είσαι μεταξύ 10 και 17 ετών και θα σου άρεσε να δημιουργήσεις το δικό σου φιλμάκι με μέγιστη διάρκεια 2 λεπτά, τώρα μπορείς να πάρεις μέρος στο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Ταινιών Δήμου Θερμαϊκού 2009 που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2009. Οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ περιμένουν τα φιλμάκια σου (χωρίς περιορισμό στη φόρμα), αλλά με όριο τα 2 λεπτά διάρκεια. Τα θέματα των φιλμ μπορούν να είναι τα εξής: οικολογία, περιβάλλον, διατροφή, τέχνες, σπορ, φιλία, παιδεία και εκπαίδευση, οικογένεια, ειρήνη και ελπίδα.
Αυτό το junior φεστιβάλ διοργανώνεται στα πλαίσια του «μεγάλου» 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους του Δήμου Θερμαϊκού με στόχο την καλλιέργεια της οπτικοακουστικής και κινηματογραφικής παιδείας των νέων. Έπειτα από την επιτυχή πρώτη διοργάνωση το 2008, με 51 συμμετοχές από 20 χώρες και διαγωνιστικό τμήμα, που γέννησε προσδοκίες και αξιώσεις, οι διοργανωτές φέτος προσβλέπουν σε εξίσου αξιόλογες συμμετοχές, διευρύνοντας το ηλικιακό target group των συμμετεχόντων.
Λήξη προθεσμίας: 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Κουντουριώτη 51, Νέοι Επιβάτες, 57019
Θεσσαλονίκη
Τηλ. & Fax. 23920-28803
E-Mail: poltherm@gmail.com

THERMAIKOS MUNICIPALITY
CULTURAL CENTRE
Kountourioti 51, Neoi Epivates, 57019
Thessaloniki, Greece
Tel. & Fax. 23920-28803
E-Mail: poltherm@gmail.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.