Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Διεθνείς διακρίσεις για την Amita στα iTQi Awards 2011

Διεθνείς διακρίσεις για την Amita στα iTQi Awards 2011

Διεθνείς διακρίσεις για εξαιρετική γεύση και ποιότητα έλαβαν οι πρωτοποριακές προτάσεις χυμού πορτοκαλιού της Amita μόλις ένα χρόνο μετά την εμφάνιση τους στην Ελληνική αγορά. Η Amita Πορτοκάλι Extra Βιταμίνη C και η Amita Πορτοκάλι Χαμηλή Οξύτητα διακρίθηκαν στο πλαίσιο των βραβείων του International Taste & Quality Institute (iTQi) που έλαβαν χώρα στις Βρυξέλες στις 26 Μαΐου. Η Amita, ο πρώτος συσκευασμένος φυσικός χυμός στην Ελληνική αγορά, αποτελεί, για περίπου τριάντα χρόνια, το συνώνυμο του «φυσικού χυμού» και βρίσκεται στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών.

*Amita Πορτοκάλι Έξτρα βιταμίνη C : Διακρίθηκε για την απολαυστική γεύση και την εξαιρετική ποιότητά του, αγγίζοντας σε ποσοστό 82,3% την ικανοποίηση των κριτών! Ο χυμός Amita Πορτοκάλι με επιπλέον βιταμίνη C είναι ιδανικός για όσους έχουν έντονο τρόπο ζωής. Η βιταμίνη C ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, συμβάλλει στο μεταβολισμό της ενέργειας, βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου και δρα προστατευτικά χάρη στις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.

*Amita Πορτοκάλι Χαμηλή Οξύτητα: ο χυμός πορτοκαλιού Αmita χαμηλή οξύτητα διακρίθηκε για την ακαταμάχητη γλυκιά γεύση του και την εξαιρετική ποιότητά του, που οφείλεται στις ειδικές ποικιλίες πορτοκαλιών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του. Είναι κατάλληλος για όσους καταναλωτές έχουν ευαισθησία στο στομάχι τους, καθώς δεν περιέχει κομματάκια πορτοκαλιού. Ο χυμός Αmita πορτοκάλι χαμηλή οξύτητα άγγιξε σε ποσοστό 84,1% την ικανοποίηση της κριτικής επιτροπής!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.