Αρχική InfoTeens Νέα Διεξαγωγή τεστ IQ για την ΜΕΝSA (16/1)

Διεξαγωγή τεστ IQ για την ΜΕΝSA (16/1)

Η MENSA είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που ιδρύθηκε το 1946, και σήμερα αριθμεί πάνω από 110.000 μέλη, χωρίς καμία διάκριση φυλετική, θρησκευτική, πολιτική, ταξική, φύλου, ηλικίας ή επιπέδου μόρφωσης, έχοντας Εθνικές λέσχες ΜENSA σε περίπου 50 χώρες του κόσμου. Για να γίνει κάποιος μέλος της MENSA η μόνη προϋπόθεση είναι να έχει δείκτη νοημοσύνης (I.Q. - Intelligence Quotient) που να τον κατατάσσει στο ανώτερο 2% του ανθρώπινου πληθυσμού. Ο Δ.Ν. μετράται με αναγνωρισμένα και αξιόπιστα τεστ, τη σύνταξη των οποίων επιμελούνται ειδικοί ψυχολόγοι.
Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο"ATHENS GATE" θα διεξαχθεί τεστ IQ για την εισαγωγή νέων μελών στην MENSA. Το τεστ εισαγωγής θα πραγματοποιηθεί σε δύο γκρουπ στις 11.00 π.μ. και στις 12.00 το μεσημέρι. Η επιλογή του γκρουπ είναι ελεύθερη για τους υποψηφίους. Δεν χρειάζεται προηγούμενη αίτηση, παρά μόνο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του υποψηφίου. Η αίτηση συμπληρώνεται επί τόπου. Το τεστ αφορά άτομα που έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους. Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, χρειάζονται εξουσιοδότηση από έναν γονέα ή κηδεμόνα.

Πού: Ξενοδοχείο ATHENS GATE, Λεωφόρος Συγγρού 10, στους στύλους του Ολυμπίου Διός (στάση μετρό Ακρόπολη).
Πότε: Κυριακή 16 Ιανουαρίου, 11:00 και 12:00
Κόστος συμμετοχής: 30 € και για φοιτητές και μαθητές 20 €
Website: www.mensa.org.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.