Αρχική InfoMommy Συμβουλές Διώξτε την ατονία με μασάζ!

Διώξτε την ατονία με μασάζ!

Νιώθετε νωθρότητα και ατονία; Η υπνηλία μπορεί να οφείλεται σε άτακτες ώρες ύπνου, σε αντιισταμινικά φάρμακα ή σε διαταραχές ύπνου όπως για παράδειγμα υπνική άπνοια. Ακόμη και η έλλειψη γυμναστικής ή η εργασία σε συνθήκες μεγάλου στρες μπορεί να προκαλέσουν κόπωση και να δημιουργήσουν υπνηλία!

Τι να κάνετε
Μασάζ με λάδι. Απλώστε στα χέρια σας ένα φυτικό έλαιο ή λάδι μασάζ. Δουλέψτε από τα άκρα των ποδιών σας προς τους γοφούς. Τρίψτε την κοιλιά και το στήθος σας με κυκλικές κινήσεις. Δουλέψτε κάθε μπράτσο τρίβοντας δυνατά με το χέρι σας από τον καρπό προς τον αγκώνα και μετά από τον αγκώνα προς τον ώμο. Μην παραλείπετε να τρίψετε δυνατά τους ώμους και τον αυχένα. Αυτό θα ενεργοποιήσει το σώμα σας και θα σας χαρίσει πίσω τη χαμένη ενέργεια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.