Αρχική InfoMommy Νέα Δούκισσα Νομικού: «Δεν είμαι και η Αντζελίνα Τζολί»

Δούκισσα Νομικού: «Δεν είμαι και η Αντζελίνα Τζολί»

Η Δούκισσα Νομικού δεν είναι μόνο όμορφη, είναι και μυαλωμένη κοπέλα. Η 26χρονη παρουσιάστρια μίλησε στο Down Town Κύπρου για την σχέση της, την ζήλια και το τι δουλειά σκοπεύει να κάνει εκτός τηλεόρασης.

«Δεν είμαι και η Αντζελίνα Τζολί να ξεχειλίζει η ομορφιά από τα παντζάκια. Πιστεύεις, όμως, ότι υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να ήταν λιγότερο όμορφος; Όχι, δεν θα ήθελα να ήμουν διαφορετική. Αγαπώ και τα καλά μου και τα κακά μου. Γιατί αυτή είμαι εγώ. Αλλιώς, θα ήμουν κάποια άλλη». Αυτό απάντησε η Δούκισσα Νομικού στον Αλέξανδρο Πρίφτη στα πλαίσια της συνέντευξης που του παραχώρησε για το Κυπριακό περιοδικό.

Ακόμη, όπως είπε, δεν αισθάνεται αδικημένη που δεν πρόλαβε τα «χρυσά» τηλεοπτικά συμβόλαια και πως εννοείται πως φαντάζεται τον εαυτό της εκτός τηλεόρασης: «Δεν νιώθω αδικημένη που δεν πρόλαβα τα «χρυσά συμβόλαια». Αδικημένη θα ένιωθα εάν δούλευα και δεν πληρωνόμουν. Και δυστυχώς αυτό είναι ένα φαινόμενο που το βλέπουμε πολύ συχνά τελευταία (..) Όσον για την τηλεόραση, δεν ήμουν πάντα μέρος της.Μια φοιτήτρια της Α.Σ.Ο.Ε.Ε ήμουν. Τώρα πια είμαι μια πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Ξέρω ότι, κάποια στιγμή, θα ασχοληθώ με το αντικείμενο των σπουδών μου».

Όσον αφορά για το πόσο ζηλεύει τον Χρήστο Χολίδη, είπε: «Ζηλεύω τόσο όσο χρειάζεται. Αν δεν υπάρχει καθόλου ζήλια τότε είναι σαν να μην υπάρχει ενδιαφέρον. Από την άλλη, όταν υπάρχει υπερβολική ζήλια, η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη».

Πάντως το πιο συγκινητικό σημείο της συνέντευξης, αυτό που δείχνει την πραγματική υφή της σχέσης της, είναι η απάντηση της Δούκισσας για το αν είναι πάντα η πρώτη ακροάτρια των καινούργιων τραγουδιών του Χολίδη: «Πάντα μου άρεσε να ακούω πρώτη τα τραγούδια! Έτσι έκανα και με τον μπαμπά μου. Θυμάμαι μου έλεγε πως είχα 'καλό αυτί'! Ξεχώριζα τα καλά τραγούδια με την πρώτη».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.