Αρχική Uncategorized Δράκοι κι άλλοι... δράκοι στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη (4/3)

Δράκοι κι άλλοι... δράκοι στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη (4/3)

Καθε Κυριακή κι άλλα παραμύθια, στο νεο πρόγραμμα αφήγησης ιστοριών, με την αγαπημένη μας παραμυθού Σάσα Βούλγαρη, σχεδιασμένο ειδικά για το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Αυτή την Κυριακή 4 Μαρτίου, οι μικροί μας φίλοι θα ακούσουν ατέλειωτες συγκλονιστικές ιστορίες γεμάτες δράκους όλων των ειδών! Δράκοι που κρατάνε τα νερά, δράκοι που μεταμορφώνονται και πλανεύουν παλικάρια, δράκοι που φυλάνε μαγεμένους θησαυρούς, και βασίλεια χρυσά, ασημένια, χάλκινα... Δράκοι που κρατούν βασιλοπούλες όμορφες, που μιλάνε με την αρχαία τους φωνή... Δράκοι που χρειάζονται πολλή προσοχή! Τυλιγμένοι, σε δέντρα μαγικά, κουλουριασμένοι μέσα σε λαγούμια, κρυμμένοι σε κάστρα απάτητα! Κι όταν κοιμούνται τα μάτια τους είναι ανοιχτά!Αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά των δράκων, η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη σας περιμένει για να σας μυήσει στη μαγεία τους: Δράκοι Φλογοβόλοι, Δράκοι Τριχωτοί, Δράκοι Κουτοί και Δράκοι Δολεροί, από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ρωσία, την Βόρεια Ευρώπη και φυσικά την Ελλάδα!

Οι μύθοι που θα ακουστούν είναι οι εξής:

• Τρία Κίτρα Χρυσά Που ακούστηκε κόρη λυγερή, κόρη πεντάμορφη, μέσα σε κίτρο κλεισμένη και καλά φυλαγμένη από Δράκο με κεφάλια τρία, που αστραποβολάει, και που η κατοικιά του είναι σε περιβόλι σπαρμένο με πετράδια!
• Αθάνατο Νερό Αλέξανδρο τον λένε... αλέξανδρο και Μέγα... Και κάποτε ταξίδεψε στα πέρατα του κόσμου... να φέρει Αθάνατο Νερό, ποτέ του μην ποθάνει! Μα το φυλά καλά το Αθάνατο Νερό, Θεριό Τρανό! Δράκος με δώδεκα κεφάλια!

Για τρεις Κυριακές: 4 , 11 και 18 Μαρτίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Διασκευή και ελεύθερη απόδοση των παραδοσιακών ιστοριών από την αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη
Εισιτήρια: €8 ομαδικό (άνω των 10 ατόμων): €6

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και σε συνεργασία με την Σάσα Βούλγαρη σε κάθε παράσταση θα δίνονται 10 δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους γονείς.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος
Κρατήσεις θέσεων / Πληροφορίες: Τηλ. 210 3418550


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.