Αρχική InfoMommy Συμβουλές Δυσάρεση οσμή στα χέρια μετά το μαγείρεμα;

Δυσάρεση οσμή στα χέρια μετά το μαγείρεμα;

Είναι κάποια πράγματα που οι γυναίκες, συγκεκριμένα όσες καταπιάνονται με την μαγειρική, δεν μπορούν να αποφύγουν. Δυσάρεστες μυρωδιές που μένουν στα χέρια μετά από διάφορες οικιακές δουλειές με τη χρήση χλωρίνης ή από υλικά που χρησιμοποιούμε σε φαγητά.

Χαρακτηριστικά άσχημες μυρωδιές είναι αυτές που μένουν στα χέρια αφότου καθαρίσουμε κρεμμύδι, σκόρδο ή ψάρι. Δοκιμάστε λοιπόν να διώξετε την μυρωδιά του σκόρδου τρίβοντας τα χέρια σας με κατακάθια του καφέ, την μυρωδιά του κρεμμυδιού τρίβοντας τα χέρια σας με μαϊντανό και την οσμή ψαριού τρίβοντας τα χέρια σας με αλάτι ή λεμόνι.

Εναλλακτικά και στις τρεις αυτές περιπτώσεις μπορείτε να δοκιμάσετε και την οδοντόκρεμα.

Όσο για την χλωρίνη, εκτός ότι καλύτερα θα ήταν να την χρησιμοποιείτε φορώντας γάντια, μπορείτε να απομακρύνετε την δυσάρεστη και έντονη οσμή της πλένοντας τα χέρια σας με νερό και ξύδι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.