Αρχική Προτάσεις Αγοράς Δωρίστε Έργα Τέχνης μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών

Δωρίστε Έργα Τέχνης μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών

Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τις Κατασκηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά- Χαρούμενα Νιάτα παρουσιάζουν την 20η Έκθεση Προσφοράς Έργων Τέχνης και Λόγου με έργα μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών.
Τομπάζης, Τέτσης, Βακιρτζής, Βαρλάμος, Παντελιάς, Δεσεκόπουλος, Πρέκας, Γκόνου και περισσότεροι από 50 καλλιτέχνες, ζωγράφοι, χαράκτες και γλύπτες, προσφέρουν έργα τους με σκοπό να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για τις δράσεις που οργανώνουν οι Κατασκηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά- Χαρούμενα Νιάτα. Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν για τις εμψυχωτικές και δημιουργικές δραστηριότητες που οργανώνονται για τα φιλοξενούμενα παιδιά και κυρίως για τη δωρεάν φιλοξενία 140 παιδιών οικονομικών μεταναστών και προσφύγων, από την Ελλάδα και άλλες 14 χώρες, στις κατασκηνώσεις που λειτουργούν τα καλοκαίρια.
Τα Χαρούμενα Παιδιά- Χαρούμενα Νιάτα είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με περισσότερους από 80 ενεργούς εθελοντές. Από το 1932 έχει βοηθήσει περισσότερα από 15.000 παιδιά της μεγάλης ανάγκης με τη βοήθεια περίπου 3.000 Ελλήνων και ξένων εθελοντών.

Πού: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα «Γύζης», Ακαδημίας 50
Πότε: Από 22 Δεκεμβρίου μέχρι τις 9 Ιανουαρίου, Δευτ.-Σάβ. 10 π.μ.-8 μ.μ. Κυρ. 10 π.μ.-2 μ.μ.
Τηλ: 2103621601


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.