Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν έλεγχος για τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Δωρεάν έλεγχος για τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Τη δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν εξετάσεις για καρκίνο στο παχύ έντερο προσφέρει αυτή την εβδομάδα 19-31 Μαρτίου ο Όμιλος Βιοϊατρική. Η δράση απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες ηλικίας 50-75 ετών και γίνεται με αφορμή το Μήνα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου (Μάρτιος 2012).

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβληθούν σε εξέταση ανίχνευσης αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα, μια σύγχρονη εξέταση που δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία εκ μέρους του εξεταζόμενου.

Οι εξετάσεις θα γίνονται στα διαγνωστικά κέντρα και τις κλινικές του Ομίλου Βιοϊατρική σε Αττική και Θεσσαλονίκη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά καλώντας στα τηλέφωνα 210 6966100 (Αττική) και 2310 459 660 (Θεσσαλονίκη), ή μέσα από την ιστοσελίδα της Βιοιατρικής

Ο καρκίνος στο παχύ έντερο είναι η τρίτη συχνότερη μορφή καρκίνου σήμερα και προέρχεται από τον ανώμαλο πολλαπλασιασμό των κυττάρων των τοιχωμάτων του τελευταίου μέρους του παχέος εντέρου. Δεν συνοδεύεται από συμπτώματα στα πρώιμα στάδια και ως εκ τούτου, δυστυχώς, πολλές περιπτώσεις παραμένουν αδιάγνωστες μέχρι την εξάπλωση του καρκίνου.

Σημειώνεται ότι είναι η πέμπτη συνεχής χρονιά που ο Όμιλος Βιοιατρική συμμετέχει σε ανάλογες δράσεις προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα (Mayer κοπράνων) στο κοινό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.