Αρχική InfoMommy Νέα Δωρεάν εξέταση μαστού στο Κιλκίς (12-16/4)

Δωρεάν εξέταση μαστού στο Κιλκίς (12-16/4)

Ένα περίπτερο δωρεάν εξέτασης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στήθηκε από την Τρίτη 12 Απριλίου και θα είναι ανοιχτό έως και τις 16 Απριλίου στο ξενοδοχείο «Habitat» του Κιλκίς. Από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 3:30 το μεσημέρι εξειδικευμένοι γιατροί και νοσηλεύτριες θα βρίσκονται εκεί για να εξετάσουν όσες γυναίκες προσέλθουν, να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και να τις ενημερώσουν σχετικά με τους τρόπους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του στήθους.
Τα «Περίπτερα Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» είναι ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε την υλοποίησή του από την Εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους» το 2008. Μέχρι σήμερα έχουν ταξιδέψει σε 15 πόλεις της Ελλάδας και τα έχουν επισκεφτεί χιλιάδες γυναίκες από τις οποίες έχουν εξεταστεί περισσότερες από 6.500.

Που: Habitat Hotel, Σπάρτης & Αγ. Γεωργίου, Κιλκίς


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.