Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν εξετάσεις για Πάρκινσον στο Υγεία στις 24 Απριλίου

Δωρεάν εξετάσεις για Πάρκινσον στο Υγεία στις 24 Απριλίου

Μια δωρεάν κλινική εξέταση για ασθενείς με Πάρκινσον προσφέρει το νοσοκομείο Υγεία, την Τρίτη 24 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Νόσου Πάρκινσον.

Στην Ελλάδα, πάνω από 20.000 ασθενείς πάσχουν από τη συγκεκριμένη νόσο και τα συναφή κινητικά νοσήματα. Το γεγονός αυτό προκαλεί σημαντικό κοινωνικό κόστος και γι’ αυτό αποτελεί θεραπευτική πρόκληση, τόσο στα πρώιμα όσο και στα μετέπειτα στάδια της νόσου. Οι πιο πρόσφατες μελέτες καταδεικνύουν ότι η πρώιμη θεραπεία επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου και μειώνει τις θεραπευτικές παρενέργειες στα μετέπειτα στάδια. Ως εκ τούτου, καθίσταται αναγκαία η έγκαιρη και σωστή διάγνωση.

Όπως τονίζει ο Διευθυντής του Τμήματος Κλινικής Νευροφυσιολογίας, κ. Ιωάννης Βελέντζας «Στα μετέπειτα στάδια της νόσου που η φαρμακευτική ρύθμιση παύει να είναι αποτελεσματική, χρησιμοποιούνται πλέον επεμβατικές μέθοδοι, όπως η εν τω βάθει εγκεφαλική διέγερση και η γαστρική αντλία έγχυσης Duodopa, οι οποίες βελτιώνουν αισθητά, και σε πολλές περιπτώσεις σχεδόν εξαλείφουν τα κινητικά προβλήματα της νόσου. Το νοσοκομείο Υγεία εφαρμόζει και προσφέρει στους ασθενείς που πάσχουν από τη νόσο Πάρκινσον τις πλέον σύγχρονες θεραπείες, προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση».

Για πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κλινικής Νευροφυσιολογίας του Υγεία (τηλ. 210 6867475 & ώρες 08.30 - 16.00).


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.