Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν εξετάσεις για την ακράτεια στη Β. Ελλάδα (20-24/6)

Δωρεάν εξετάσεις για την ακράτεια στη Β. Ελλάδα (20-24/6)

Η ακράτεια ούρων ταλαιπωρεί το 17-40% του γενικού πληθυσμού παγκοσμίως και το 27% των γυναικών στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρος της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος Σταύρος Χαραλάμπους, με αφορμή την Εβδομάδα Ακράτειας, που θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 20 μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.
Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ακράτειας, που διοργανώνει η Ουρολογική Εταιρεία Β. Ελλάδος, θα δοθεί στους πολίτες η δυνατότητα να κάνουν δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε πενήντα ιατρεία σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδος, και στα νοσοκομεία Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πάθηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310- 534198, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού για τις δωρεάν εξετάσεις.
Στόχος της Εβδομάδας Ακράτειας είναι η ενημέρωση, η πρόληψη και η αντιμετώπιση του προβλήματος. Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ακράτειας περιλαμβάνονται, ημερίδες για ενημέρωση του κοινού, επιστημονικά συνέδρια για την έρευνα και παρουσίαση νέων μεθόδων ιατρικής αντιμετώπισης, εξορμήσεις ιατρικού προσωπικού για την άμεση προσέγγιση και ενημέρωση των πολιτών, καθώς και επικοινωνία για την ευρύτερη ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και ειδικότερα της τρίτης ηλικίας.
Εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού θα πραγματοποιηθούν στους Δήμους Θεσσαλονίκης, Μενεμένης - Αμπελοκήπων, Πυλαίας - Πανοράματος - Χορτιάτη, Νεάπολης και Βόλβης, ενώ θα λειτουργήσει περίπτερο για το κοινό από 20 έως 26 Ιουνίου στη πλατεία Αριστοτέλους με Ερμού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.