Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν εξετάσεις την Ημέρα της Γυναίκας στο Ντυνάν

Δωρεάν εξετάσεις την Ημέρα της Γυναίκας στο Ντυνάν

Γιατρούς από δώδεκα ειδικότητες στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν θα μπορέσετε να επισκεφθείτε την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, δωρεάν ιατρικός έλεγχος θα πραγματοποιείται στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, για κάθε γυναίκα που θα εξετασθεί την ίδια ημέρα, κατά τις ώρες 10.00 π.μ. έως 4.00 μ.μ. Η δωρεάν εξέταση θα προσφέρεται από δώδεκα ειδικότητες των εξωτερικών ιατρείων και, ειδικότερα, το Κέντρο Γενικής Γυναικολογίας, Κέντρο Μαστού, Κέντρο Γυναικολογικής Χειρουργικής, Κέντρο Γυναικολογικής Ουρολογίας & παθήσεων, Κέντρο Ορθοπεδικής Ιατρικής, Κέντρο Οφθαλμού, Κέντρο Παθολογίας - Κέντρο Διαβήτη, Κέντρο Δερματολογίας, Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Χειρουργικής, Κέντρο Ωτορινολαρυγγολογικών παθήσεων, Κέντρο Πνευμονολογίας & διακοπής Καπνίσματος, καθώς και το Κέντρο Καρδιολογικών παθήσεων.

Παράλληλα, με στόχο την ενημέρωση του κοινού, οργανώνεται ανοικτή επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η Γυναίκα & η Υγεία», που θα περιλαμβάνει και συζήτηση με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.. Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι νεότερες εξελίξεις για θέματα όπως η αντισύλληψη, η εμμηνόπαυση, η πρόληψη, η οστεοπόρωση, η ακράτεια, ενώ έχουν οργανωθεί ειδικές ενότητες με θέμα « Η Γυναίκα & ο Μαστός » και « Η Γυναίκα & η Αισθητική της».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.