Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν εξετάσεις χοληστερίνης και αρτηριακής πίεσης στον Πειραιά (28-29/9)

Δωρεάν εξετάσεις χοληστερίνης και αρτηριακής πίεσης στον Πειραιά (28-29/9)


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, οι «Διαδρομές Καρδιάς» του Becel pro-activ έρχονται στον Πειραιά, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, να μάς ενημερώσουν για την υγεία της καρδιάς μας.
Όλοι οι δημότες του Πειραιά θα έχουν τη δυνατότητα για:

* Δωρεάν εξετάσεις χοληστερίνης και αρτηριακής πίεσης από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, στη Δημοτική Πινακοθήκη (Φίλωνος 29, κτίριο παλαιού ταχυδρομείου) στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου. Θα πραγματοποιηθεί στιγμιαία εξέταση χοληστερίνης με απλό «τσίμπημα» στο δάχτυλο, χωρίς τη χρήση σύριγγας.
* Δωρεάν παρακολούθηση ομιλιών για την υγεία της καρδιάς, με έμφαση στην παιδική χοληστερίνη και τη χοληστερίνη κατά την εμμηνόπαυση, στις 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ., στο Κέντρο Αγάπης Τρίτης Ηλικίας – ΚΑΠΗ Β1 (Βασ. Γεωργίου Β’ 9-11, Άγαλμα Μητέρας, Πασαλιμάνι).


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.