Αρχική Uncategorized Δωρεάν θεατρικά εργαστήρια για μικρούς καλλιτέχνες στο "Ακαδήμεια" (8/10)

Δωρεάν θεατρικά εργαστήρια για μικρούς καλλιτέχνες στο "Ακαδήμεια" (8/10)

Το Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια" προσκαλεί τα παιδιά που έχουν καλλιτεχνικές αλλά και δημιουργικές ανησυχίες, να πάρουν μέρος στα θεατρικά εργαστήρια που θα λάβουν χώρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.
Τα παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών θα παρακολουθήσουν την θεματική ενότητα "Είμαι αλλιώτικος, όχι άσχημος!" ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά την ενότητα "Στα ίχνη του διαφορετικού". Τα εργαστήρια αποσκοπούν στο να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με τη θεατρική φόρμα και να τα βοηθήσουν να εκφραστούν μέσα από την τέχνη του θεάτρου. Με αυτόν τον τρόπο, εξερευνούν αξίες και θέματα των ενδιαφερόντων τους. Ειδικότερα, τα παιδιά, με διαφορετικό τρόπο σε κάθε ηλικία, εμπνέονται από τις παραστάσεις του Θεάτρου Νέων, από παραμύθια, μουσικές ή βιβλία και ταξιδεύοντας στον κόσμο του φανταστικού και υποδυόμενα ρόλους, έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν συναισθήματα, ιδέες και νοήματα, να κάνουν επιλογές. Έτσι, αναπτύσσουν τη φαντασία τους και διερευνούν έννοιες και θέματα, όπως η διαφορετικότητα, η συνεργασία, τα προσωπικά όνειρα του καθενός. Οδηγούνται σε μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού τους και του κόσμου που τους περιβάλλει. Παράλληλα, γνωρίζουν και να επικοινωνούν μέσα από μια μορφή τέχνης διασκεδάζοντας. Τα εργαστήρια διεξάγονται υπό την καθοδήγηση των Μαρίας Βουβούση και Θάλειας Καλλιαντά.

Πού: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,
Πότε: Σάββατο 8 Οκτωβρίου ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: 3-6 ΕΤΩΝ: 11:00 π.μ.– 12:00μ. και ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6-12 ΕΤΩΝ: 12:00μ. – 1:00μ.μ.
Τηλ.: 210-5125600
Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.