Αρχική InfoSchool Λύκειο Δωρεάν κοινωνικό φροντιστήριο στην Κόρινθο

Δωρεάν κοινωνικό φροντιστήριο στην Κόρινθο


Δωρεάν φροντιστήρια για Κορίνθιους μαθητές οργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Κορινθίων, σε συνεργασία με καθηγητές και φροντιστήρια της πόλης. Η επιλογή των μαθητών θα γίνει βάσει συγκεκριμένων οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων και αφορά τη σχολική χρονιά 2011-2012.
Μάλιστα, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τους συλλόγους των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης, που με την πολυετή προσφορά τους συμβάλουν στην εκπαίδευση των παιδιών, συμμετέχοντας και στηρίζοντας αφιλοκερδώς το πρόγραμμα: «Δωρεάν Κοινωνικά Φροντιστήρια» αδυνάτων οικογενειών του Δήμου Κορινθίων.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά επιλογής είναι τα κάτωθι:

Αντίγραφο εκ/κού σημειώματος ΔΟΥ οικ. έτους 2011 (εισοδήματα από 01/01/2010 έως και 31/12/2010)
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Κάρτα ανεργίας εφόσον υπάρχει άνεργος γονέας
Γνωμάτευση ιατρού σε περίπτωση που κάποιο μέλος της οικογενείας έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων , Κολιάτσου 30 -2ος όροφος, τηλ. 2741085638, 85636, ώρες 9.00 π.μ έως 14.00 μ.μ. (υπεύθυνη κ. Νέγρη Μαρία)» .


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.