Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα από τη Μητρόπολη Λαγκαδά

Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα από τη Μητρόπολη Λαγκαδά

Η Ιερά Μητροπολή Λαγκαδά, Λητής & Ρεντίνης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του κέντρου νεότητας "ΑΓΙΑ ΚΥΡΑΝΝΑ", διεξάγει δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Τα μαθήματα διεξάγονται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, ξεκινώντας μετά τη λήξη των σχολικών μαθημάτων, στο κτίριο νεότητας, δίπλα στα ΚΤΕΛ, στο κέντρο του Λαγκαδά και στη διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 25.
Το κτίριο διαθέτει εξοπλισμένες αίθουσες στις οποίες διεξάγονται μαθήματα του Ενιαίου γυμνασίου και λυκείου και των Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (Τ.Ε.Ε.) από έμπειρους καθηγητές λαϊκούς και κληρικούς.
Για πληροφορίες σχετικά με εγγραφές και διαθεσιμότητα τμημάτων μπορείτε να αποτείνεστε στον π. Σταύρο Παπαδόπουλο στο τηλέφωνο 23940 22234 (γραφεία Μητροπόλεως) ή στο 6949061329


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.