Αρχική InfoMommy Νέα Δωρεάν σεμινάρια για γονείς στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης

Δωρεάν σεμινάρια για γονείς στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής συνεργασίας σχολείου και οικογένειας, αλλά και ανταποκρινόμενα στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, διοργανώνουν για έβδομη συνεχή χρονιά τις «Απογευματινές συναντήσεις γονέων για τις ανάγκες και τους προβληματισμούς της σύγχρονης οικογένειας» με θέμα: «Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας». Στις συναντήσεις αυτές θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε θέματα καθημερινά που μας απασχολούν και μας προβληματίζουν σε σχέση με το γνωστό – άγνωστο κόσμο των παιδιών μας.
Κάθε Δευτέρα ή Τετάρτη, από τις 29 Φεβρουαρίου ως και τις 30 Απριλίου, από τις 18:30 ως τις 20:30 θα συναντιόμαστε στους χώρους του σχολείου, όχι μόνο για να ακούσουμε καταξιωμένους ειδικούς επιστήμονες, αλλά και για να συζητήσουμε, να εκφράσουμε τις απορίες και τα ιδιαίτερα προβλήματά μας.

Παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στη γραμματεία του σχολείου ή στο e-mail:seminaria@protypa.gr.

• Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.
• Τις ώρες των συναντήσεων θα υπάρχει δυνατότητα φύλαξης των παιδιών στο χώρο του σχολείου.
• Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και απευθύνονται σε όλους τους γονείς της πόλης.

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης
Ελαιώνες Πυλαίας
2310 300002


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.