Αρχική InfoMommy Νέα Δωρεάν σεμινάρια πληροφορικής στο Ρέθυμνο

Δωρεάν σεμινάρια πληροφορικής στο Ρέθυμνο

Δωρεάν σεμινάρια πληροφορικής θα διεξάγονται από τον Απρίλιο κστο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ήρων-2». Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε από τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), του υπουργείου Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και υλοποιείται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.), εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΣΠΑ 2007-13) και από το Ελληνικό Δημόσιο.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους ενήλικες (άνω των 18 ετών), αρχάριους της πληροφορικής, που επιθυμούν να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν βασικές γνώσεις και δεξιότητες στις νέες τεχνολογίες. Η φοίτηση είναι χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους εκπαιδευόμενους. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες. Μαθήματα θα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα από 2,5 ώρες κάθε φορά, απογευματινές ώρες. Τα τμήματα ολοκληρώνονται σε διάστημα 10 εβδομάδων. Τα τμήματα θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου και θα
υλοποιηθούν σε εργαστήρια πληροφορικής σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Νομού. Οι εκπαιδευόμενοι που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα, θα λάβουν πιστοποιητικό επιμόρφωσης, της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης.
Οι ενδιαφερόμενοι, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα τμήματα, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους στα Κ.Ε.Π., εντός της πόλης του Ρεθύμνου, είτε στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ρεθύμνης (Καλλιρρόη Παρρέν Σιγανού 4, 2ος όροφος) Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 18:00 έως 20:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.