Αρχική InfoMommy Νέα Δωρεάν σεμινάριο βασικής νοσηλευτικής

Δωρεάν σεμινάριο βασικής νοσηλευτικής

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της η Πανελλήνια Ένωση Επιστημόνων Υγείας οργανώνει για πρώτη φορά σεμινάριο βασικής νοσηλευτικής. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα από το Σάββατο 5 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί σε 12 εβδομαδιαία 2ωρα μαθήματα που θα γίνονται κάθε Σάββατο 13-15:00 μ.μ. Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν άτομα που εργάζονται ως αποκλειστικοί (-ές) νοσοκόμοι, επαγγελματίες ή εθελοντές απασχολούμενοι σε οίκους ευγηρίας, ΚΑΠΗ, παιδικούς σταθμούς, μη κυβερνητικές οργανώσεις αλλά και άτομα που απλώς ενδιαφέρονται να φανούν χρήσιμα στην οικογένειά τους και το περιβάλλον τους.
Τα θέματα των μαθημάτων θα αναπτύξουν ειδικευμένοι επιστήμονες - μέλη της ΠΕΕΥ. Στη διάρκεια των μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν θεωρητικά και να εφαρμόσουν πρακτικά τον ορθό τρόπο θερμομέτρησης, λήψης αρτηριακής πίεσης, επίδεσης τραυμάτων και γενικά των τεχνικών που χρησιμοποιούνται στη νοσηλεία ασθενών με διάφορες παθήσεις. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα διανεμηθεί σε όσους επιλεγούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.
Το σεμινάριο γενικής νοσηλευτικής είναι προσφορά της Πανελλήνιας Ένωσης Επιστημόνων Υγείας και η παρακολούθηση είναι εντελώς δωρεάν. Δυστυχώς λόγω του είδους της εκπαίδευσης (θεωρητική και πρακτική) και του περιορισμένου χώρου θα γίνει επιλογή των συμμετεχόντων με κριτήρια το χρόνο υποβολής της αίτησης και το ειδικό ενδιαφέρον που έχουν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν ένα βιβλίο ή CD με τα 12 μαθήματα.
Πιστοποιητικά επιτυχούς παρακολούθησης θα απονεμηθούν σε όσους παρακολουθήσουν τουλάχιστον 10 μαθήματα και συμπληρώσουν ένα απλό τεστ πολλαπλών απαντήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με την:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
Ι. Χρυσοστόμου 83, Πετρούπολη
Τηλ.: 210 5018 913 -Fax: 210 5029 433
E-mail: peey@in.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.