Αρχική Νέα Δωρεάν σπουδές με υποτροφία για ευάλωτες οικονομικά κοινωνικές ομάδες

Δωρεάν σπουδές με υποτροφία για ευάλωτες οικονομικά κοινωνικές ομάδες

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, Equal Society - Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών, στα πλαίσια των δράσεών του για την προώθηση των ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση, υλοποιεί σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία».

Αντικείμενο της δράσης, είναι η παροχή ΔΩΡΕΑΝ υποτροφιών για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές πλήρους διάρκειας, σε νέους και νέες, που τοποθετούνται ανάμεσα στις ευάλωτες οικονομικά κοινωνικές ομάδες και λόγω της οικονομικής τους δυσπραγίας, αδυνατούν να προχωρήσουν στις σπουδές τους.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία» καλούνται να συμπληρώσουν:

α) την αίτηση των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων της EQUAL SOCIETY

β) την αίτηση του εκπαιδευτικού φορέα που τους ενδιαφέρει (εφόσον διαθέτει ειδική ακαδημαϊκή αίτηση η εν λόγω υποτροφία)

Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα αίτησης για μία (1) μόνο υποτροφία

Οι δύο αιτήσεις να αποσταλλούν ως συννημένα στο e-mail : education@equalsociety.gr

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες και να δείτε τις σχολές που συμμετέχουν στο www.equalsociety.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.