Αρχική InfoMommy Νέα Δωρεάν Σχολές Γονέων στην Θεσσαλονίκη

Δωρεάν Σχολές Γονέων στην Θεσσαλονίκη

Σχολές γονέων διοργανώνει από τις 15 Φεβρουαρίου η αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη του δήμου Θεσσαλονίκης, με δωρεάν συμμετοχή και με στόχο τη στήριξη και ενημέρωση των γονέων στο δύσκολο έργο της διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους από ειδικούς ψυχολόγους. Το πρόγραμμα απευθύνεται στους γονείς των παιδιών των παιδικών σταθμών του δήμου αλλά και σε όλους τους γονείς με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας μέχρι 12 ετών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 δίωρες συναντήσεις σε θεματικές ενότητες βιωματικού χαρακτήρα, για τις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας, της ενδοοικογενειακής βίας, της χρήσης του internet, κ.ά. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Ειδικού Ψυχαγωγικού Κέντρου, Γρ. Ξενοπούλου 8, περιοχή Ανάληψη, κάθε Τετάρτη από 17:30 έως 19:30 μμ.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς απαιτείται να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής, την οποία θα βρουν στους παιδικούς σταθμούς του δήμου, στο Τμήμα Προγραμμάτων (Μοναστηρίου 53-55)και στο Ειδικό Ψυχαγωγικό Κέντρο (Γρ. Ξενοπούλου 8). Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2310-509049, 509042, 509013, πρωινές ώρες 9:00-14:00μμ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.