Αρχική InfoSchool Δημοτικό Δωρεάν φροντιστήριο για παιδιά μεταναστών στη Μυτιλήνη

Δωρεάν φροντιστήριο για παιδιά μεταναστών στη Μυτιλήνη


Θέλοντας να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οικογένειες μεταναστών που έχουν παιδιά που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο. Τα μέλη της κίνησης πολιτών στη Λέσβο «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο» δημιουργούν ένα «φροντιστήριο» που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο παιδιά μεταναστών στη Λέσβο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, «λόγω δουλειάς, αλλά και ανεπαρκούς γνώσης της ελληνικής γλώσσας, οι γονείς δεν μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους στη μελέτη των μαθημάτων τους στο σπίτι. Υπάρχει όμως η θέληση να οργανωθούν απογευματινά μαθήματα, δωρεάν σε παιδιά μεταναστών, από εκπαιδευτικούς μέλη της Συνύπαρξης. Δεν είναι όμως αρκετοί».
Η κίνηση απευθύνεται σε δασκάλους, εν ενεργεία ή συνταξιούχους, που θα μπορούσαν να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους για βοήθεια σε παιδιά μεταναστών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.