Αρχική InfoMommy Σχέσεις Δωρεάν φύλαξη των παιδιών για να αντιμετωπιστεί η υπογεννητικότητα

Δωρεάν φύλαξη των παιδιών για να αντιμετωπιστεί η υπογεννητικότητα


Το ότι οι Σκανδιναβοί είναι προχωρημένος λαός είναι γνωστό, παρ' όλα αυτά δεν παύουν να μας εκπλήσσουν. Τελευταία, διαβάσαμε μια είδηση να κυκλοφορεί σε ειδησεογραφικά έντυπα του εξωτερικού, όπου αναφέρεται η πρωτοβουλία παιδικών σταθμών στη Δανία να προσφέρεται δωρεάν φύλαξη δύο ωρών την εβδομάδα προκειμένου οι γονείς να έχουν την ελευθερία να βρεθούν πιο... κοντά.

Όλα αυτά βέβαια στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου για να αντιμετωπιστεί η υπογεννητικότητα στη χώρα.

Στην πρόταση των παιδικών σταθμών ανταποκρίθηκαν αρκετοί γονείς, πολλοί από τους οποίους ωστόσο παραδέχτηκαν ότι αν και δέχτηκαν την προσφορά με χαρά, δεν το έκαναν για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, αλλά για να καταφέρουν να περάσουν ένα ήρεμο απόγευμα στο σπίτι.

Οι ιδιοκτήτες των σταθμών πάντως δεν πτοούνται από την ειλικρίνεια των γονιών και δηλώνουν ότι με την κίνηση αυτή θέλουν να προσελκύσουν κυρίως την προσοχή της κυβέρνησης ώστε να ληφθούν μέτρα για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη χώρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.