Αρχική InfoMommy Υγεία ΔΩΡΕΑΝ ψηλάφηση μαστού απο το Healthy Lady

ΔΩΡΕΑΝ ψηλάφηση μαστού απο το Healthy Lady

Λόγω της Διεθνούς θεσμοθέτησης του Οκτωβρίου ως «Μήνα Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού», ενημερώνουμε ότι στο Κέντρο Μαιευτικής Γυναικολογίας, Παιδικής Και Εφηβικής Γυναικολογίας Healthy Lady, η ψηλάφηση μαστού θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις φίλες που θα το επισκεφτούν τον Οκτώβριο.

Στο Κέντρο Μαιευτικής Γυναικολογίας, Παιδικής Και Εφηβικής Γυναικολογίας Healthy Lady αντιμετωπίζονται όλα προβλήματα που μπορεί να εμφανίσει η σύγχρονη γυναίκα, από την πιο νεαρή της ηλικία, τόσο σε επίπεδο θεραπείας, όσο και σε επίπεδο πρόληψης και συμβουλευτικής.
Ο Γυναικολόγος Χειρουργός Μαιευτήρας Παναγιώτης Χριστόπουλος, Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, αντιμετωπίζει κάθε θέμα που απασχολεί την ασθενή του με επιστημονικότητα και ενδιαφέρον, πλαισιώνεται από ειδικούς κατά περίπτωση συνεργάτες του, όταν αυτό είναι αναγκαίο και διαθέτει τον απαιτούμενο κατά περίπτωση χρόνο για την προσέγγιση και την επίλυση κάθε θέματος και ασθενούς.

Healthy Lady,
Δ/νση: Μουσών 1 - Αθήνα (κόμβος Κηφισίας και Κατεχάκη, πλησίον ΛΗΤΩ),
τηλ. : 210 - 6 9 1 9 2 1 9
email: info@healthylady.gr
www.healthylady.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.