Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Δώστε τα σουτιέν σας... για ηχομόνωση!

Δώστε τα σουτιέν σας... για ηχομόνωση!

Η αλυσίδα εσωρούχων INTIMISSIMI δραστηριοποιείται οικολογικά και στέλνει τα ανακυκλώσιμα σουτιέν να γίνουν ηχομονωτικά καλύμματα.

Από τις 11 Μαρτίου ως τις 30 Ιουνίου 2011 θα υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα INTIMISSIMI κάδοι ανακύκλωσης για την περισυλλογή των "παλιών" σουτιέν οποιασδήποτε μάρκας.

Προσκομίζοντας στο κατάστημα ένα <<παλιό>> σουτιέν θα πληρώνουμε 3 ευρώ λιγότερα σύμφωνα με την τιμή του ισχύοντος τιμοκαταλόγου, για την αγορά ενός καινούργιου σουτιέν INTIMISSIMI της επιλογής μας.

Από αυτή την «πράσινη» πρόταση της εταιρείας εσωρούχων θα παραχθούν ηχομονωτικά καλύμματα τα οποία χρησιμοποιούνται για τη μείωση κάθε είδους ηχορύπανσης.

Η εταιρεία , η οποία θα ασχοληθεί με την περισυλλογή των παλαιών σουτιέν είναι η OVAT CAMPAGNARI S.R.L. η οποία ειδικεύεται στην περισυλλογή και ανακατεργασία υλικών, με σκοπό να προσφέρει στην αγορά πρωτοποριακά οικοδομικά υλικά , φιλικά προς το περιβάλλον.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.