Αρχική Προτάσεις Αγοράς Δώστε χρώμα και θετική ενέργεια στα παιδικά δωμάτια

Δώστε χρώμα και θετική ενέργεια στα παιδικά δωμάτια

Δώστε χρώμα στο παιδικό δωμάτιοΦέτος για τη NEOSET η χρονιά είναι αφιερωμένη στο παιδί και οι σχεδιαστές της εμπνέονται από το δικό του μικρόκοσμο για να του χαρίσουν τις πιο ζωηρές, πολύχρωμες αλλά και λειτουργικές προτάσεις δωματίων.
Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αφού τα ολοκαίνουργια έπιπλα από τις σειρές YOU και Κύκλος δημιουργούν μοναδικούς χώρους έκφρασης που συνδυάζουν το παιχνίδι και την ελευθερία κινήσεων με τη μελέτη και την ξεκούραση, την ατμόσφαιρα με την πρακτικότητα.
Σίγουρα αυτό που ηχεί θετικά για τους γονείς είναι ότι στις ολοκληρωμένες προτάσεις της NEOSET για το παιδικό και νεανικό δωμάτιο θα βρουν λύσεις φτιαγμένες για κάθε ηλικία, γούστο και ιδιοσυγκρασία. Πρακτικές βιβλιοθήκες, λειτουργικά γραφεία, άνετα κρεβάτια, κουκέτες, κομοδίνα, εταζέρες και συρταριέρες συνθέτουν τον νέο τους κόσμο με πολύ χρώμα, ενώ οι καινούργιες σχεδιαστικές γραμμές και λειτουργικές λύσεις αποθήκευσης με νέα υλικά, όπως το πλεξιγκλάς σε κόκκινο, lime ή μαύρο, δίνουν άλλο τόνο στο χώρο ανάλογα με την επιλογή σας!
Δώστε χρώμα στο παιδικό δωμάτιοΚι ακόμη, μπορείτε να συνδυάσετε τα νέα έπιπλα με χαλιά, φωτιστικά και λευκά είδη από τη μεγάλη συλλογή των NEOSET home Accessories, τα οποία θα προσθέσουν τις καθοριστικές πινελιές που θα δώσουν προσωπικότητα στον χώρο. Αλλά κι αν χρειαστείτε βοήθεια, οι σύμβουλοι-διακοσμητές της NEOSET είναι πρόθυμοι να προσφέρουν γνώσεις και να δώσουν λύσεις.
Όσο για την ασφάλεια των παιδιών, η NEOSET διαθέτει όλη την ευαισθησία και την ευθύνη ώστε τα έπιπλα της να έχουν πιστοποιημένη ποιότητα κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα για τις βαφές και τις πρώτες ύλες, από το εργαστήριο ελέγχου ΕΛΚΕΔΕ.Χρώμα στο Παιδικό Δωμάτιο

NEOSET: Τηλ.: 210 66 01 100. www.neoset.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.