Αρχική Προτάσεις Αγοράς Είναι τρέλα τα μωράκια με τα πιο όμορφα σκουφάκια

Είναι τρέλα τα μωράκια με τα πιο όμορφα σκουφάκια

Μα πόσο πολύτιμη είναι η καθημερινότητα μας; Πολύ, γι' αυτό, πιστεύω πως θα πρέπει κάθε μέρα μας να την κάνουμε όλο και πιο χαρούμενη και να προσθέτουμε χρώμα και ομορφιά.
Απλά πραματάκια θα μπορούσανε να μας δώσουνε μια διαφορετική νότα και να ξετρελάνουνε τόσο εμάς όσο και τα παιδάκια μας.

Τι θα λεγάτε να για ένα μωράκι μελισσούλα ή για ένα αγοράκι πασχαλίτσα ή ένα κοριτσάκι κουκουβάγια; Τα μωράκια μας θα ήταν σωστά κουκλάκια με τα πανέμορφα και πρωτότυπα σχέδια της Panes Cakes (www.panescakes.gr) για σκουφάκια.
Όμορφα trendy σκουφάκια, με πρωτότυπες παραστάσεις. Άλλα πιο σπορ και άλλα για πιο επίσημες καταστάσεις όπως για βάφτιση. Ζεστά και μοναδικά! Είτε για τον χειμώνα σε χοντρούς και ζεστούς συνδυασμούς, είτε για την άνοιξη με βαμβακερή πλέξη. Προορίζονται είτε για μωράκια είτε για παιδάκια και -γιατί όχι;- και μερικά σχέδια και για ενήλικες; Φανταστείτε να φοράτε το ίδιο καπελάκι ή σκουφάκι με την κόρη σας;
Εγώ το έχω κάνει και με ξετρέλανε!

Γιατί να μείνουμε στο απλό μονόχρωμο σκούφο του παιδιού μας και να μην του φορεσουμε ένα ιδιαιτερο σκουφί, που θα ευχαριστήσει και το παιδί μας και εμάς βλέποντάς το; Ας δώσουμε αξία στα πιο απλά πράματα της ζωή μας, όπως ένας σκούφος ή ένα καπελάκι του παιδιού μας!

Η Panes Cakes, www.panescakes.gr προσφέρει επαγγελματική δουλειά και άριστο αποτέλεσμα και σε πολύ καλές τιμές. Επίσης θα μπορούσατε να κάνετε και δικούς σας συνδυασμούς χρωμάτων. Η φαντασία δεν έχει όρια στην δημιουργικότητα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.