Αρχική InfoTeens Νέα Εβδομάδα Νεανικής Δημιουργίας: Art & Design – Cinema & TV - Sound & Μusic

Εβδομάδα Νεανικής Δημιουργίας: Art & Design – Cinema & TV - Sound & Μusic

O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΟΜΗ και το ArtLab21, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων μας προσκαλούν στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ» (Ηρακλειδών 66 & Θες/νίκης) σε μια εβδομάδα νεανικής δημιουργίας. Οι τελειόφοιτοι σπουδαστές από όλο το φάσμα των τεχνών και των νέων τεχνολογιών (διακόσμηση, computer aided design, γραφιστική, εικονογράφηση, multimedia, 3D animation, φωτογραφία, σκηνοθεσία, μοντάζ, εικονοληψία, ηχοληψία, μουσική τεχνολογία) θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σε ένα εικαστικό ταξίδι με άποψη.

Μία εβδομάδα γεμάτη happenings περιμένει όλες τις νέες και τους νέους της Αθήνας. Περιλαμβάνει έκθεση art & design, διαδραστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, προβολή ταινιών μικρού μήκους, documenters, 3d animation, και ένα μοναδικό φινάλε με Metal Rock Parties – Live και πολλά δώρα στο Rainbow Bar (Δεκελέων 40 – Γκάζι).

Κεντρικό Θέμα της έκθεσης αλλά και των πτυχιακών εργασιών των τελειόφοιτων σπουδαστών του τομέα art & design που θα παρουσιαστούν στα πλαίσια του ΔΟΜΗ art FESTIVAL έχει επιλεγεί για φέτος το «Ελάτε να παίξουμε!».

Πρόκειται για το σλόγκαν της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “PLAYGROUP HELLAS», για την οποία γραφίστες και εικονογράφοι ανέλαβαν να σχεδιάσουν επικοινωνιακή καμπάνια ενώ οι διακοσμητές ανέλαβαν την οργανωμένη σχεδίαση λειτουργικών και αισθητικά ολοκληρωμένων χώρων που θα καλύπτουν τις προσδοκίες του και θα ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και ευαισθησίες των παιδιών.

Το ΔΟΜΗ art FESTIVAL αποτελεί ένα θεσμό, που έκανε τα πρώτα του βήματα πριν από δεκαέξι χρόνια σαν μία ιδέα του τομέα art & design του ΙΙΕΚ Δομή, για να εξελιχθεί σήμερα σε ένα από τα σημαντικά εικαστικά γεγονότα για τους νέους της πόλης.

H είσοδος είναι ελεύθερη.

Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ»
12.13.14.15.16. Ιουνίου 2012

www.iekdomi.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.