Αρχική InfoMommy Υγεία Εγκαινιάστηκε το νέο τμήμα Ιατρικής Εμβρύου της ΓΑΙΑ

Εγκαινιάστηκε το νέο τμήμα Ιατρικής Εμβρύου της ΓΑΙΑ

Επισφραγίζοντας ένα χρόνο επιτυχημένης πορείας, η Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ, εγκαινίασε το νέο Τμήμα Ιατρικής Εμβρύου. Τα εγκαίνια τελέσθηκαν από τον διεθνούς φήμης καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη και ιδρυτή του Fetal Medicine Foundation, ο οποίος στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία αναφερόμενος στα πορίσματα των τελευταίων ερευνών του.

Η νέα συνεργασία με το Fetal Medicine Foundation (FMF), το πλέον πρωτοπόρο ίδρυμα έρευνας, εκπαίδευσης και κατάρτισης στην εμβρυϊκή ιατρική, σηματοδοτεί μία ακόμα διεύρυνση δραστηριοτήτων της ΓΑΙΑ προς την κατεύθυνση παροχής υπηρεσιών υγείας του υψηλότερου δυνατού επιπέδου για τη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας το Τμήμα Ιατρικής Εμβρύου της ΓΑΙΑ θα διαπιστευτεί (accreditation) από το FMF, αποκτώντας τη δυνατότητα: one stop shop εξυπηρέτησης με ταυτόχρονη πραγματοποίηση υπερηχογραφικού και βιοχημικού ελέγχου της εγκύου και επιτόπια παραλαβή των αποτελεσμάτων, χρήσης των ιατρικών πρωτοκόλλων και υιοθέτησης των διαδικασιών που έχει θεσπίσει ο Καθηγητής Κ. Νικολαϊδης και εφαρμόζει στο ακέραιο το FMF, δυνατότητα ανταλλαγής επιστημονικών απόψεων και δεύτερης γνώμης, για δύσκολα περιστατικά, μέσω τηλεϊατρικής και τηλεδιάσκεψης.

Σημειώνεται, επίσης, πως, βάση της διαπίστευσης, το FMF θα κρίνει περιοδικά και την επάρκεια του εξοπλισμού του τμήματος, καθώς και των ιατρών συνεργατών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης, από μέλη του FMF, σε νέες υπερσύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους που αφορούν στην εφαρμογή της εμβρυϊκής ιατρικής.

Παράλληλα, θα υπάρχουν κοινά ερευνητικά προγράμματα, ενώ, μέσω συστήματος υποτροφιών, νέοι γιατροί θα μπορούν να εκπαιδευτούν από το FMF.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.