Αρχική Famous Parents Εγώ και ο γιος μου!

Εγώ και ο γιος μου!

Φωτογραφίζονται έχοντας στο πλάι τους λατρεμένους γιους τους και καμαρώνουν με το δίκιο τους! Γιατί τι κι αν έχουν κερδίσει δόξα, χρήματα, επαγγελματική επιτυχία; Το καλύτερο «χαρτί» στη ζωή τους, είναι τα καμάρια τους!

Χρήστος, Δημήτρης και Κωνσταντίνος Φερεντίνος

Οι δίδυμοι γιοι του αγαπημένου μας παρουσιαστή είναι η αδυναμία του! Είναι τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, ηθοποιό Σοφία Παυλίδου, και ασφαλώς είναι η μεγάλη του έγνοια!


Πέτρος και Δημήτρης Φιλιππίδης

Ο Δημήτρης, γιος του λατρεμένου ηθοποιού και της χορογράφου Ελπίδας Νίνου, είναι η λατρεία του Πέτρου Φιλιππίδη! Τον συνοδεύει στις περιοδείες αλλά και στο γήπεδο, αφού ο Παναθηναϊκός είναι από τις κοινές αγάπες τους.

Στέλιος και Δημήτρης Ρόκκος

Ο 20χρονος Δημήτρης ακολουθεί πιστά τα μουσικά βήματα του μπαμπά! Τραγουδά, παίζει κιθάρα και καθηλώνει το κοινό στις εμφανίσεις του.

Διονύσης και Δημήτρης Σχοινάς

Η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή! Αλλά και το πάθος του μικρού Δημήτρη, γιου της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, για τη μουσική είναι δεδομένη. Λατρεύει την κιθάρα, το πιάνο, τραγουδά και… φαντάζεται μια καριέρα στο μουσικό στερέωμα. Καθόλου τυχαίο με τέτοιους γονείς!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.