Αρχική Προτάσεις Αγοράς Εδώ Παραμυθούπολη: Μια συλλεκτική κασετίνα για τους μικρούς παραμυθόφιλους!

Εδώ Παραμυθούπολη: Μια συλλεκτική κασετίνα για τους μικρούς παραμυθόφιλους!

Η ανάγνωση παραμυθιών είναι μια από τις ωραιότερες δραστηριότητες που μπορείτε να μοιραστείτε συντροφιά με τα παιδιά σας καθώς τα οφέλη που θα αποκομίσουν είναι πολλαπλά. Οι παιδοψυχολόγοι μάλιστα κατά καιρούς έχουν χαρακτηρίσει τα παραμύθια ως πολυδιάστατο δάσκαλο καθώς συμβάλλουν τα μέγιστα στη ηθική αλλά και ψυχολογική διαπαιδαγώγηση του παιδιού εκτός από το να το ψυχαγωγεί και να του εξάπτει δημιουργικά τη φαντασία.

Η σειρά "Εδώ Παραμυθούπολη" που κυκλοφορεί από τον Εναλλακτικό Κύκλο συγκεντρώνει τα πιο γνωστά παραμύθια των μεγαλύτερων παραμυθάδων από όλο τον κόσμο, διασκευασμένα σε απλή γλώσσα για τα μικρότερα παιδιά σε 15 παιδικά βιβλία. Την όμορφη εικονογράφηση συμπληρώνει κάθε φορά το συνοδευτικό DVD, με την αντίστοιχη ιστορία σε κινούμενα σχέδια, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Τα παραμύθια που περιλαμβάνει η συλλογή αφορούν τη Σταχτοπούτα, την Ωραία Κοιμωμένη, τη Βασίλισσα των χιονιών, το αηδόνι του αυτοκράτορα, το Μολυβένιο Στρατιωτάκι, τον Παπουτσωμένο Γάτο, την Τοσοδούλα, τα 11 Βασιλόπουλα που έγιναν κύκνοι, το Ασχημόπαπο, το Κοριτσάκι με τα σπίρτα, τον ποντικό της εξοχής και τον ποντικό της πόλης, την Πριγκίπισσα και το ρεβίθι, τον Λαγό και τη Χελώνα, τον Τζακ και τη Φασολιά και τη Χιονάτη με τους 7 νάνους.

Ιδανική πρόταση δώρου για τους λιλιπούτειους αναγνώστες τώρα που τα σχολεία έκλεισαν και ο ελεύθερος χρόνος τους είναι απεριόριστος.

Τιμή προσφοράς: 19,90€

Αγορά: http://www.enallaktikos-kyklos.gr/el/paidika-vivlia


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.