Αρχική Περιβάλλον Εθελοντικός υποβρύχιος καθαρισμός στη Γλυφάδα (8/5)

Εθελοντικός υποβρύχιος καθαρισμός στη Γλυφάδα (8/5)

Το τμήμα περιβαλλοντικών δράσεων της μη κυβερνητικής οργάνωσης "Υδροναύτες", σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας, διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό βυθού στην παραλία Γλυφάδας, την Κυριακή 8 Μαΐου. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της οικολογικής εκδήλωσης «ΕΛΑ να καθαρίσουμε την παραλία μας», στην οποία θα συμμετάσχουν πλήθος φορέων και εθελοντών με παράλληλες δραστηριότητες στις ακτές περιμετρικά της περιοχής. Ο καθαρισμός βυθού θα διεξαχθεί υπό την ευθύνη των «Υδροναυτών» και εντάσσεται στην εκστρατεία υποβρυχίων καθαρισμών «Φωνή Βυθού», σε συνέχεια αντίστοιχων προηγούμενων εθελοντικών δράσεων στην Κερατέα, στη Λίμνη Βουλιαγμένης και στο λιμάνι του Λαυρίου.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια συγκέντρωσης των ανθρωπογενών ρύπων της περιοχής και να βοηθήσουν τον βυθό της περιοχής να ανασάνει, απελευθερώνοντας τον από οτιδήποτε τον επιβαρύνει και αναδεικνύοντας την ανάγκη για αλλαγή νοοτροπίας και κοινωνικής ευαισθητοποίησης σχετικά με την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος.
Η συγκέντρωση των εθελοντών αυτοδυτών θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Cafe "Ζέρβα" στην παραλία της Γλυφάδας, την Κυριακή στις 9.30 το πρωί, όπου θα γίνει η εγγραφή τους στη λίστα εθελοντών και θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο δράσης, τα διαθέσιμα τεχνικά μέσα καθώς και για τις ομάδες εργασίας που θα συνεργαστούν με τους εθελοντές επιφανείας.
ΕΛΑ και εσύ, ΜΑΖΙ για την θάλασσα που ονειρευόμαστε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.