Αρχική Περιβάλλον Εθελοντικό πρόγραμμα ενημέρωσης των καταναλωτών για εξοικονόμηση ενέργειας

Εθελοντικό πρόγραμμα ενημέρωσης των καταναλωτών για εξοικονόμηση ενέργειας

Η εκστρατεία ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών στην εξοικονόμηση ενέργειας, από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΕΛΙΞ σε συνεργασία με το τμήμα Ενέργειας του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, βρίσκεται αυτό το διάστημα σε εξέλιξη. Το πρόγραμμα ενημέρωσης «Door to door», που θα διαρκέσει έως τα τέλη Ιουλίου, πραγματοποιείται σε νοικοκυριά του δήμου Αθηναίων και στόχο έχει να καταγράψει και να ενημερώσει για θέματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Έλληνες και Ιταλοί εθελοντές επισκέπτονται νοικοκυριά και μέσω ενός ερωτηματολογίου καταγράφουν τις συνήθειες των πολιτών σε θέματα ενεργειακής κατανάλωσης.

Μετά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, ακολουθεί αναλυτική ενημέρωση σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και πώς μπορεί να επιτευχθεί με απλές καθημερινές παρεμβάσεις μηδενικού κόστους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη επίσκεψη στα νοικοκυριά, ώστε να διαπιστωθεί πόσο άλλαξαν οι καταναλωτικές τους συνήθειες.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση του προγράμματος «Ευρώπη για τους πολίτες».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.